Image module

Trece

DIVENDRES
27 Juliol
Image module

A Castelló, el Rock & Roll té un número …

Trece ha arribat per recuperar l’essència d’un grup, de dues guitarres, un baix, una bateria i un teclat com s’ha fet sempre, allunyats de modes i trobant un so propi.

I és que, en un entorn en el qual la música “indie” copa tots dels espais, aquests joves castellonencs reivindiquen el rock clàssic, el de taverna, birres i decibels. El de cançons que parlen de temes pròxims, sense mitges tintes i amb l’única pretensió de sonar molt bé, i tant que ho fan.

Trece el componen Adrián Andreu, a la guitarra solista i els cors, Oscar Tinoco, bateria, multi percussió i cors, Pau Marí suma els teclats, hammond i veus. El baixista és Simeon Peev i a la veu i guitarra rítmica, Vite Barreda.

Els seus referents, els Rolling Stones, Led Zeppelin, M-Clan, Burning, ACDC, The Black Crowes entre d’altres. Sempre des de l’admiració però amb l’objectiu indiscutible d’oferir un estil propi. Trece se suma a l’exèrcit del Rock & Roll nacional per recuperar un espai que mai ha perdut encara que semble mentida. Amb més de 30 concerts a l’esquena a Castelló, ara Trece vol conquistar noves places.

A hores d’ara Trece es troba presentant el seu nou disc de títol homònim, en el qual han plasmat deu temes de pur Rock & Roll, que sens dubte no deixaran indiferent a ningú.


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/41/d469301480/htdocs/arrankapinsfestival2017/wp-content/plugins/dfd-extensions/vc_custom/vc_templates/dfd_videoplayer.php on line 128
más grupos