Image module

Tequila

Divendres
27 Juliol
Image module

Fundada el 1976 a Madrid pels argentins Ariel Rot (guitarra) i Alejo Stivel (Veu) i els espanyols Julián Infante, Felipe Lipe i Manolo Iglesias, Tequila va ser una de les bandes més populars al nostre estat des del seu naixement fins 1982, any de la seva dissolució.

La seva carrera està plena d’èxits com Quiero Besarte, Salta o Dime que me quieres que, a dia d’avui, continuen suposant un fita del Rock and Roll en espanyol. Amb marcades influències d’artistes com Chuck Berry o The Rolling Stone, insòlites fins llavors en el rock a Espanya, la banda irromp en el panorama musical amb un rock fresc, divertit i desenfadat que els va convertir en estrelles del Rock & Roll, acostant el gènere al públic de masses.

Anys després de la dissolució de TEQUILA, i després de llançar dos discos en solitari, Ariel Rot i Julián Infante van formar, al costat d’Andrés Calamaro, Los Rodríguez. Després de la dissolució de la banda, Ariel reprèn la seva carrera en solitari, que continua fins a l’actualitat. Per la seva banda, Alejo Stivel ha seguit vinculat a la música, desenvolupant una reeixida carrera com a productor musical. El 2008, Ariel Rot i Alejo Stivel, van tornar als escenaris amb el seu disc i DVD “Vuelve Tequila”. Des de llavors, la banda no havia tornat a girar; fins ara, que reapareixen per acomiadar-se definitivament del seu etern públic. formació:

– Ariel Rot (veu / guitarra)

– Alejo Stivel (veu)

– Julián Kanevsky (guitarra)

– David Salvador (baix)

– Luis Prado (teclats)

– Cristian Rodrigo Concha Díaz (bateria)


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/41/d469301480/htdocs/arrankapinsfestival2017/wp-content/plugins/dfd-extensions/vc_custom/vc_templates/dfd_videoplayer.php on line 128
més grups