Image module

Senior i el Cor Brutal

Dissabte
28 Juliol
Image module

Senior i el Cor Brutal és un grup valencià de rock alternatiu, fundat l’any 2007. Està liderat per Miquel Àngel Landete (Senior), que des del principi es fa acompanyar de tres músics (el Cor Brutal) polifacètics, ja que tots tres interpreten diversos instruments com guitarres, teclats, acordió i harmònica. El seu estil rep influències del country alternatiu i el folk americà. Canten en valencià i, com diuen ells mateixos, «a l’estil de la valenciana, és a dir, música americana però de València».

Presenten el seu últim disc “ Valenciana Vol. 1”

La premsa diu:

En els darrers temps el valencià Senior ha estat fent neteja abans d’assolir un notable salt evolutiu en la seva carrera. Després de publicar un disc de maquetes i rareses, es despenja ara amb el primer volum de Valenciana, un projecte coral fet amb el cor i amb molt d’amor. Amor per la música, amor pels companys, amor per les arrels, deixant-se estimar per les influències i llançant el resultat al món amb un somriure de complicitat. Miquel Àngel Landete ha adaptat una tria de cançons fonamentals en el seu creixement artístic, portant-les al seu terreny i amarant-les d’un so mediterrani que no renega de guitarres i referents rockers anglosaxons. Per arrodonir-ho ha tingut la complicitat d’una llista incunable de companys de professió: els bisbalencs Sanjosex i Mazoni, la badalonina Maria Arnal, David Carabén (Mishima), Lluís Gavaldà (Els Pets), Clara Andrés, Núria Graham, Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Pau Vallvé i Jordi Lanuza (Inspira), entre molts altres, que aporten un marc cromàtic exuberant a cançons extretes del repertori de Johnny Cash, Tom Waits, Cracker, Devendra Banhart o The War on Drugs.

Xavi Mercadé


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/41/d469301480/htdocs/arrankapinsfestival2017/wp-content/plugins/dfd-extensions/vc_custom/vc_templates/dfd_videoplayer.php on line 128
més grups