Image module

Dry River

Dissabte
28 Juliol
Image module

Dry River és un grup d’estilo autodenominat “surtido-cuétara rock” afincat a Castelló de la Plana. Després de quasi una dècada com a banda de versions, a finals de 2011 llancen el seu àlbum debut “El Circo de la Tierra” de la mà de la discogràfica Maldito Records, amb una gran acceptació per part de crítica i públic. El seu segon àlbum “Quien Tenga Algo Que Decir…Que Calle Para Siempre” tardaria en arribar (novembre de 2014), esta vegada amb Rock Estatal Records. En 2017, abans del seu imminent tercer àlbum de estudi, el grup llença un DVD + CD en directe “Rock & Rollo… ¡Y Caña!”, enregistrat al llarg de les festes de la Magdalena de Castelló de la Plana en març d’enguany.
La consagració del grup arriba amb el seu excel·lent tercer disc de estudi “2038”, amb el que han aconseguit evolucionar, madurar i passar de ser una promesa del rock a un dels grups més en forma de l’escena espanyola.


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/41/d469301480/htdocs/arrankapinsfestival2017/wp-content/plugins/dfd-extensions/vc_custom/vc_templates/dfd_videoplayer.php on line 128
més grups