Image module
Image module

AURORA & THE BETRAYERS

DIssabte
3 Agost

“Aurora & The Betrayers” estrena “Tune Out The Noise”, el seu tercer àlbum i més personal fins la data. Un àlbum de huit cançons originals que demostren la constant evolució de la banda.

Fidels a la seua manera d’entendre la música, Aurora & The Betrayers ens sorprenen de nou amb el seu estil arriscat, un so més autèntic i una personalitat incontestable. Enregistrat en Manufacturas Sonoras Studio y Sietepulgadas Studio (2017-2018 Madrid), han convertit la metamorfosi i reserca sonora en el seu segell personal, generant gran expectació a cada pas que donen.

Aquest àlbum ha segut auto produït des del seu segell discogràfic Sietepulgadas Records, composat, arranjat i produït per Martín García, Jose Funko, Victor Frutos i Aurora García.

Mesclat per Thom Monahan (LA, California), Ha treballat amb grans artistes como Chris Robinson (The Black Crowes). I masteritzat per JJ Golden (Ventura, California). Conten amb tres convidats de luxe sense precedents, Carlos Tarque (M-Clan) a la veu, Julián Maeso al D6 Clavinet , Carlos Raya a la guitarra i els Betrayers se uneixen en la cançó “Don’t Waste More Time” (Corte 4)

“Tune Out the Noise” ens submergeix en un disc ple de textures rudes i preciosistes, de missatges fondos i d’inconformisme, amb infinitat de referències associades (Jack White, David Bowie, Iggy Pop, The Beatles, Pink Floyd, Talking Heads…) però el resultat és Aurora & The Betrayers.

Aurora & the Betrayers son:

Aurora García – Lead Vocals
José Funko – Guitar
Martín García –  Keyboards
Maxi Resnicoski – Drums
Pablo Rodas – Bass
Luis Pinel – Keyboards

més grups